Нидерландия победи Австрия с 2:0 и вече спокойно гледа

...
  Нидерландия победи Австрия с 2:0 и вече спокойно гледа
Коментари Харесай

Нидерландия победи Австрия, вече гледа към осминафиналите

 
Нидерландия победи Австрия с 2:0 и към този момент умерено гледа към 1/8-финалната фаза на ЕВРО 2020! " Лалетата " не изпитаха съществени компликации в тази среща и изцяло справедливо се поздравиха с нови три точки в Група " С ". Головете бяха дело на Мемфис Депай и Дензел Дъмфрис, а Австрия насочи първия си прецизен удар в мача 5 минути преди неговия край. Така Нидерландия излезе еднолично отпред в своята група с актив от 6 точки. На второ и трето място са Украйна и Австрия с по 3 пункта, а последният съперник на отбора на Франк де Бур - Северна Македония е на последното четвърто място с 0 точки.
Нидерландия победи Австрия с 2:0 и към този момент умерено гледа към 1/8-финалната фаза на! " Лалетата " не изпитаха съществени компликации в тази среща и изцяло справедливо се поздравиха с нови три точки в Група " С ". Головете бяха дело на Мемфис Депай и Дензел Дъмфрис, а Австрия насочи първия си прецизен удар в мача 5 минути преди неговия край.
 Италия се класира за елиминациите на Евро 2020 след класика над Швейцария Италия се класира за елиминациите на Евро 2020 след класика над Швейцария
Италия записа още една класическа победа на Европейското състезание по футбол, откакто надви с 3:0 и над Швейцария и продължи серия...

Така Нидерландия излезе еднолично отпред в своята група с актив от 6 точки. На второ и трето място са Украйна и Австрия с по 3 пункта, а последният съперник на отбора на Франк де Бур - Северна Македония е на последното четвърто място с 0 точки.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР